Ampliem el termini d’inscripcions fins diumenge 3 d’abril perquè cap esplai és quedi sense participar en la trobada més gran d’Esplais Catalans! L’Esplaiada 2022 tindrà lloc el 6, 7 i 8 de maig a Sant Cugat del Vallès, sota el lema “La veu d’un infant és més gran que un elefant!”. 

Més de 2700 persones, entre infants, joves, monis i organització, ja s’han inscrit a la Trobada General de tots els esplais d’Esplac. L’Esplaiada 2022 és un espai per escoltar i fer sentir la veu d’ infants i joves sobre temes del seu interès, a través d’assemblees, jocs, tallers i activitats. Es duu a terme generalment cada tres anys, però a causa de la crisi de la COVID-19, aquest cop hem hagut d’esperar més temps… l’última va ser l’any 2018 amb el lema “Obrim els ulls, obrim les portes!” a Martorell.

Enguany té com a punt de trobada Sant Cugat del Vallès, els dies 6, 7 i 8 de maig. Volem denunciar l’adultocentrisme vigent a la societat i reivindicar la visió dels infants i joves com a ciutadans actius de ple dret amb capacitat de decisió sobre allò que els afecta. Perquè infants i joves són el present, no només el futur! Teniu tota la informació detallada i actualitzada a la pàgina de l’Esplaiada, encara teniu temps per fer les inscripcions fins diumenge 3 d’abril. 

Recordeu que perquè la inscripció compti com a vàlida heu de fer el pagament, fer tots els passos indicats, a més d’inscriure’s individualment cada monitora o monitor i tancar la inscripció.

Ara ja pots unir-te al canal de telegram de l’Esplaiada 2022! Alla, les monis estareu a l’útlima abans i durant l’Esplaiada. També, trobareu un xat per resoldre dubtes.

Per últim, no us oblideu de seguir l’influencer de l’Esplaiada, l’Elefant Fan, al seu instagram (@elefant.fan) i estar a l’última de totes les novetats! I, tant si ets monis, sòcia o persona externa a l’entitat, pots venir com a equip d’organització, et necessitem!