Aquest curs, la Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona ha reunit 250 monitores de 20 esplais diferents, seguint la tradició històrica d’aquest esdeveniment.

La Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona és una de les activitats amb més pes del Sector. De fet, tot i haver formalitzat la dissolució del Sector en tres nous sectors, aquesta és una de les activitats que es vol mantenir conjunta. Enguany, s’ha celebrat aquest passat cap de setmana del 12 i 13 de novembre a la Casa de Colònies Artur Martorell, a Calafell. 

Un total de 250 monitores (50 més que l’any passat!) han participat en les 9 formacions ofertes, que es van escollir per part de la comissió organitzadora. Les formacions van ser les següents: Alternatives al càstig, Masculinitats, Saps debatre?, Educació emocional amb infants i joves, Salut mental, en parlem?, Prevenció i detecció de l’Abús Sexual Infantil, Atenció a les necessitats educatives específiques, Com abordar la sexualitat infantil a l’educació en el lleure i Interculturalitat al món educatiu. 

Després de les formacions, que van ser dissabte a la tarda, es va fer un concurs de ball de l’estil Got Talent. L’esplai guanyador va ser el Kasperle (seguint la línia dels últims anys!), que com a reconeixement es va endur una tenda de campanya. Diumenge, l’EGS va preparar el dinar, que estava molt bo: amanida de llenties i verdures!

El Sector està molt content de la Trobada. I s’emporten moltes anècdotes i aprenentatges!

Volem agrair especialment les monitores que han estat organitzant l’activitat, sense vosaltres no hauria estat possible!