L’economista, tècnica d’acollida i activista contra la islamofòbia farà la ponència de tancament de les jornades de formació d’Esplac, que es celebren el 11 i 12 de març a Vic.

El passat 8 de febrer varem obrir les inscripcions de l’Escola d’Esplac 2017, amb el tema principal de la diversitat i el lema “Som diverses, som inclusives” i, en menys de 10 dies, un centenar de monitors i monitores ja s’han inscrit a la trobada!

El programa de l’Escola d’Esplac 2017 ja està gairebé complet! Una de les darreres confirmacions és la de Fatiha El Mouali, que farà la ponència de tancament el diumenge 12 de març. El Mouali és tècnica d’acollida, llicenciada en ciències econòmiques i doctorant a la UAB, i membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la Taula d’Igualtat de Granollers. Té publicat un article en el llibre Combatre la islamofòbia. Una guia antirracista i alguns articles en àrab en revistes marroquines.

Per la ponència d’obertura de les jornades el dissabte 11 de març al matí, comptarem amb l’antropòleg i Doctor en pedagogia Edgar Iglesias. Vinculat a l’educació en el lleure dels 6 fins als 18 anys, treballa de professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i, alhora, és educador amb joves al barri barceloní del Raval. Podeu llegir l’entrevista que li vam fer a la revista Som Esplai l’any passat.

Podeu consultar la resta de ponents de les taules rodones i experiències del programa a la landing page de l’Escola d’Esplac al web

Inscripcions d’un sol dia

Tot i que les inscripcions a les jornades completes ja s’han esgotat, oferim algunes places per participar només un dels dos dies (20 places dissabte 11 i 20 places diumenge 12). Cliqueu en aquest enllaç i ompliu el formulari!

Si ja fa uns dies que us heu inscrit, reviseu el vostre mail perquè us hem fet arribar tota la informació que necessiteu per a participar activament a l’Escola d’Esplac! També hi trobareu un document amb el qual us convidem a treballar la inclusió i la diversitat a l’esplai abans de venir.