Les dirigents d’Esplais Catalans es van reunir a Moià el passat cap de setmana, 18 i 19 de gener, per fer el primer Gran Comitè de l’any.

Comença el 2020 i les dirigents d’Esplac van fer la primera reunió de l’any per conèixer-se i fer cohesió entre totes les noves persones que van ser escollides a l’Assemblea General Ordinària i a les Assemblees Generals de Sector, juntament amb les que segueixen d’anys anteriors. Es van reunir a Can Vilalta (Moià) membres de l’Equip de Coordinació, els Equips Generals dels diferents sectors geogràfics, les Representants de les Comissions i la Coordinació Tècnica(*) per debatre i posar en comú objectius i reptes d’aquest nou curs.

Alguns dels temes que es van tractar i treballar van ser la participació a l’entitat i la incidència política d’aquesta, els posicionaments, dinàmiques sobre els rols de poder i es va començar a treballar en el nou Pla Estratègic triennal de l’entitat amb una primera fase de detecció de necessitats.

Malgrat el mal temps, el vent i el fred no van aturar la trobada i va ser un cap de setmana ple de cohesió i treball al Moianès!

 

*Qui és qui al Gran Comitè?

  • L’Equip de Coordinació (Equico) són les persones voluntàries que lideren l’associació i que són escollides a l’Assemblea General Ordinària per un mandat de 2 anys.
  • Els Equips Generals dels Sectors (EGS) són les persones que coordinen l’acció dels sectors geogràfics amb unes funcions semblants a l’Equip de Coordinació però en l’àmbit del Sector Geogràfic.
  • Les Representants de les Comissions (RdC) són les persones que representen cada comissió i que aporten una visió especialitzada i transversal en les decisions que es prenen a l’entitat.
  • La Coordinació Tècnica (CT) són la representació de les treballadores que realitzen la tasca quotidiana d’Esplais Catalans.