Aquest cap de setmana els grans i joves de Penedès, Garraf i Anoia i Camp de Tarragona es reuniran a Vila-seca a la Trobada Intersectorial!

L’11 i 12 de maig, 120 joves dels Sectors Penedès, Garraf i Anoia i Camp de Tarragona es trobaran a Vila-seca per formar-se i conèixer altres joves del territori.

El centre d’interès no serà ni més ni menys que Esplac. Les activitats aniran al voltant dels valors i l’ideari de l’associació i hauran de simular la creció d’Esplac. Dissabte al matí els joves faran activitats conjuntes per conèixer Vila-seca i a la tarda tant grans com joves faran tallers i formacions de temes com les drogues, feminisme, lgtbi+, l’autoestima o la sexualitat. L’acte acabarà diumenge amb una posada en comú de les formacions i un acte reivindicatiu amb un manifest.

Els joves que hi participaran formen part del GER (Sant Pere de Ribes), GEM (Santa Margarita de Montbui), Drac Màgic (Vilanova i la Geltrú), MIV (Vilafranca del Penedès), Zig-zag (El Vendrell) i l’Esclop (Vila-seca).