Fem que els sopars de les Reunions del Sector Barcelona segueixin la Carta de Gestió de Recursos d’Esplac!

Sovint passa que als esplais i a Esplac tenim un discurs que ens costa aplicar. Un exemple d’això és el tipus de consum que tenim en les diferents activitats de l’entitat. Què dinem si fem unes jornades formatives? Què comprem per l’esmorzar de la Coordinació Territorial? Què soparem aquesta nit a la reunió de Sector?

Canviar aquests hàbits se’ns fa una muntanya: és molt car, a aquestes hores el forn del barri ja està tancat, en aquesta botiga no venen tot el que cal… És cert, el sistema no ens ho posa fàcil, però tot és qüestió de fer les coses senzilles i de prioritzar, perquè som capaces de tot.

Des del Sector Barcelona, ens agradaria compartir una nova mesura que estem implementant per intentar que els sopars de les reunions de sector siguin més sostenibles i, així, reduir una miqueta la petjada que deixem al món.
Normalment, dos esplais del sector preparen el sopar per la resta, així que compren menjar o preparen alguna cosa, generalment, senzilla. Aquest any però, hem decidit que un 75% del cost d’aquests sopars sigui finançat pel Sector sempre que els productes es comprin complint la Carta de gestió de recursos d’Esplac.
Esperem que us agradi la nostra idea i us inspiri!