La federació Ecom ofereix a les monitores d’Esplac la formació “La diversitat, una oportunitat. La inclusió en el lleure”, amb l’objectiu de millorar l’atenció a la diversitat dels esplais!

Recordeu que l’any passat vau respondre l’enquesta sobre inclusió i diversitat? Doncs bé, una de les principals conclusions a les que va arribar tothom a l’Informe d’Inclusió i Diversitat és que ens falta molta formació! I, més específicament, en relació amb l’atenció a la diversitat funcional a l’esplai. És per això que una de les prioritats d’enguany serà la millora de la nostra formació.

La formació es farà el 2 d’octubre de 2020 però s’acaba d’obrir una nova data el 16 d’octubre. Millorarem els coneixements en matèria d’atenció a les persones amb discapacitat per tal de garantir la igualtat d’oportunitats i la no discriminació dels infants i joves amb discapacitat. Eliminarem estereotips i idees preconcebudes sobre l’atenció i la relació, i ens oferiran estratègies per la inclusió en el lleure, adaptació de les activitats i accessibilitat i disseny universal. Bàsicament, reflexionarem sobre temes com la inclusió, la diversitat, els estereotips, els suports, els recursos…

Us podeu inscriure a través de l’Era. La formació és gratuïta i hi ha places limitades… Així que no trigueu! Us animem a inscriure-us-hi!

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb la Coordinadora de Projectes del vostre Sector (CPS) o envieu un correu electrònic a penedesgarrafanoia@esplac.cat.