Jornades de Lleure i Feminismes: “Del què al com: aterrem el feminisme interseccional a l’esplai i al cau”.

Arriben les XIII Jornades de Lleure i Feminismes amb la voluntat de passar a l’acció. Seguint el fil de l’edició anterior, volem anar més enllà de la teoria i dels discursos per formar-nos i reflexionar sobre com portem a la pràctica el feminisme interseccional. 

Ho farem centrant-nos en la realitat dels esplais, els agrupaments i altres entitats juvenils. Posarem el focus en com treballem temes com el feminisme antiracista, la salut mental, els TCA i el plaer i el desig amb infants i joves.

Les Jornades tindran lloc a l’Ateneu la Bòbila diumenge 5 de novembre de 9h a 19:30h, i la inscripció té un cost de 8€ (amb dinar inclòs). Les inscripcions s’obriran dimecres 27 de setembre. Es faran a través de la pàgina web de l’Escola Lliure El Sol. Aquestes tindran dues etapes: 

  1. Del 27 de setembre al 18 d’octubre: Inscripcions per a membres de les entitats organitzadores (Esplac, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies, Escola Lliure el Sol) 
  2. Del 18 d’octubre al 30 d’octubre: Inscripcions per persones externes a les entitats organitzadores, és a dir, persones que no formen part de cap de les tres entitats organitzadores.

Un cop completada la inscripció, rebreu un correu electrònic que us indicarà el següent pas a seguir per tal de poder prioritzar els tallers on voleu participar. Tot i que procurarem tenir en compte les prioritats de totes, l’organització vetllarà per l’equilibri en el nombre de participants dels tallers.

Podeu consultar tota la informació actualitzada a la web, instagram i twitter de les Jornades, i podeu veure les edicions anteriors a l’apartat del web d’Esplac sobre les Jornades de Lleure i Feminismes.