Les Konjuntivitis són les trobades de grups d’edat dels esplais de Barcelona. L’objectiu d’aquestes són promoure espais d’intercanvi, coneixença i cohesió entre els infants i joves dels esplais. A més, les Konjuntivitis on hi participen joves, volem potenciar espais formatius autogestionats que responguin a interessos i necessitats de les participants.

Aquest curs n’organitzem 5, que es realitzaran el cap de setmana del 7 i 8 de maig (a excepció de la Konjuntivitis XICS-Petits, que serà el 28 i 29 de maig). Portem treballant en aquesta activitat des del mes de desembre, amb debats sobre la gestió dels grups d’edat, promoció de la participació i organització de les mateixes trobades d’edat. D’aquesta manera, les Konjuntivitis seran:

  • Joves (6, 7 i 8 de maig). Hi participaran els esplais C.E. Boix, Kasperle, L’Olivera Rodona i SCV-El Clot. El planing de la konjuntivitis ha partit de l’interès de les joves: divendres farem activitats de coneixença, dissabte formacions al matí i tallers a la tarda (serigrafia-samarretes i formacions autogestionades) i diumenge, recollirem i marxarem. Estarem acampant al terreny de la casa de colònies de El Mogent.
  • Grans 2 (7 i 8 de maig): Els i les adolescents dels esplais Guineueta, Kasperle, La Platgeta de la Marina, Torxa, Totikap i Xangó marxen cap a Vilassar de Dalt a participar de la seva Konjuntivitis. Aquesta tindrà un centre d’interès que girarà per tal promoure el treball en equip.
  • Grans 1 (7 i 8 de maig): Els esplais C.E. Boix, SCV-El Clot i Totikap marxaran al terreny d’acampada la Riba (a l’Alt Camp). Després d’un procés participatiu on les adolescents dels esplais han proposat i decidit en assemblea quines activitats realitzaran durant el cap de setmana, les monitores ho lligaran tot al voltant de l’educació ambiental.
  • Mitjans (7 i 8 de maig): Aniran a Caldes d’Estrac, i dormiran al pavelló municipal del municipi. Els grups de mitjans dels esplais Kasperle i la Platgeta de la Marina participaran d’una trobada conjunta amb activitats i estones a la platja!
  • Xics-Petits (28 i 29 de maig): Les més petites dels esplais de l’Isard-Flor de Neu i Kasperle marxen a finals de maig a un càmping de Blanes. La comissió de la konjuntivitis està preparant un cap de setmana molt imaginatiu on podran gaudir de l’estiu que ja s’apropa!