Els esplais interessats, ja podeu demanar els cartells i les quartilles amb les dades de les vostres activitats d’estiu.

El passat dilluns 15 de maig es tancava el període de presentació de cartells per al concurs anual de la campanya “Els esplais fem l’estiu”, que enguany n’era la quarta edició. Al concurs s’hi podien presentar esplais, grups d’infants o persones individuals i de totes les propostes rebudes se’n triava el cartell guanyador mitjançant una votació a través de l’EsplacNet, la intranet dels esplais. Aquest cartell serveix per fer difusió dels campaments, les colònies i les rutes dels esplais durant els períodes de vacances.

En l’edició d’enguany no ha calgut obrir votacions a través de l’EsplacNet perquè només hi havia un cartell que complís les bases del concurs. Així doncs, us presentem el cartell guanyador, dissenyat pels monitors i les monitores de l’esplai L’Olivera Rodona.A partir d’avui ja podeu fer la vostra comanda de cartells a través del correu esplac@esplac.cat. Podeu demanar fins a un màxim de 50 cartells i 125 quartilles. Recordeu donar les dades de l’activitat:

– Nom de l’activitat
– Dates i lloc de realització
– Dates i lloc per fer les inscripcions
– Preus (socis, no socis, descomptes per germans…)
– Telèfon i correu electrònic de contacte
– Logo de l’esplai