Les monitores i monitors del Sector Baix Llobregat d’Esplac volen compartir aquest manifest en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasel:

“Des del sector Baix Llobregat d’Esplais Catalans, format pels esplais actius i combatius Ara mateix de Sant Just Desvern, Arc de Sant Martí de Torrelles de Llobregat, l’Agrupa de Molins (sense rei), Greska de Santa Coloma de Cervelló, Guspira de Martorell, Pamtu de El Papiol, Peti ki peti de La Palma de Cervelló, Trapella de Sant Esteve Sesrovires i Vol i vol de Cornellà, ens posicionem en contra del segrest del raper Pablo Hasél i el seu empresonament en mans de les forces judicials filles del franquisme i dels cossos policials que executen les seves decisions feixistes.

Avui, dijous 18 de febrer, ens sumem a la mobilització en contra de la seva detenció i posterior ingrés a la presó de Ponent. Per això, hem decidit no dur a terme la reunió de sector que estava prevista per aquest vespre i posposar-la fins el dijous dia 25 de febrer. 

Animem a totes les monitores d’Esplac, i a la ciutadania en general, a sumar-se al tercer dia de mobilitzacions, per tal de denunciar que la llibertat d’expressió és un dret fonamental que no pot ser violat per part d’un Estat que es vol dir democràtic. La persecució policial pel simple fet d’escriure cançons, poemes i piulades, entre altres, és un fet totalment antidemocràtic quan, a més, els continguts d’aquestes cançons denuncien autèntics delictes que s’estan veient deslliurats de responsabilitat legal. Ens declarem fermament antimonàrquics i donem suport a aquelles que denuncien l’abús de la Casa Reial i la relació amb el règim franquista.

El Baix Llobregat serà la tomba del feixisme!”