Vols gestionar la barra de la Monifesta’t 2023? Vols fer de PD? Comencem a preparar la Trobada de Monitores i Monitors d’Esplais Catalans i obrim dues convocatòries!

1. Concurs per gestionar la Barra de la Monifesta’t!

Si ets un esplai soci o observador d’Esplac i tens un projecte per finançar, llegeix amb atenció: Obrim a concurs la gestió de la barra de la Monifesta’t! El concurs està obert a tots els esplais d’Esplac que són socis de ple dret o socis observadors. Els esplais us hi podeu presentar a títol individual o en equip, agrupant-vos amb altres esplais, sempre que tots formeu part d’Esplac. 

Aquells esplais que participin en el concurs han de presentar tant el projecte que volen finançar, com un document explicatiu sobre com serà la gestió de la barra.

Si voleu participar, consulteu les bases del concurs de gestió de la barra! Teniu fins al 20 de febrer de 2023.

2. Concurs per ser PDs del concert de la Monifesta’t

Ets moni o ex-moni d’Esplac i ets PD? No tens relació amb el món de l’esplai, però ets jove, vius a Osona i t’agrada fer de PD? Obrim la convocatòria per a PDs per punxar al concert del dissabte 20 de maig entre les 00:00 i les 02:00 h, aproximadament. 

Que, què heu de fer per a participar? Molt fàcil! Només cal que us llegiu amb atenció les bases del concurs de PDs i envieu la vostra candidatura en format vídeo a organitzacio@esplac.cat.  

Hi haurà un comitè de selecció que s’encarregarà de  valorar les candidatures i fer una selecció de 5 finalistes amb les següents premisses:

  • Vetllar que no hi hagi discriminació envers cap col·lectiu vulnerable o oprimit
  • Vetllar que hi hagi presència de veus femenines a les cançons
  • Valorar si els grups autors de les cançons encaixen amb els valors d’Esplac
  • Vetllar perquè hi hagi diversitat a dalt de l’escenari pel que fa a l’estil musical, representació del territori i gènere

Recorda que tens temps fins al 6 de febrer de 2023

Trobaràs tota la informació sobre la Monifesta’t a la pàgina de la trobada.