Aquest cap de setmana una seixantena de monitores i monitors del Sector Vallès Occidental han recuperat la tradicional trobada a l’Ametlla del Vallès.

La casa de colònies de Can Xammar, a l’Ametlla del Vallès, ha acollit aquest passat cap de setmana 12 i 13 de febrer la tradicional Monitrobada del Sector Vallès Occidental, una trobada de monitores i monitors dels diferents esplais del sector que ha agrupat fins a seixanta participants.

Els esplais han arribat el dissabte per la tarda a la casa i han participat a un espai de debat i tertúlia dinamitzat per l’Equip General de Sector. Després de sopar, la comissió organitzadora de la trobada, formada per monitores i monitors d’esplais diferents, ha preparat les estones lúdiques amb diferents activitats de coneixença i de cohesió. 

El matí de diumenge ha estat dedicat als espais formatius de la Monitrobada, en què s’han dut a terme quatre formacions a càrrec de l’Escola Lliure El Sol, on les monitores han pogut aprofundir els seus coneixements en perspectiva LGTBI+, aprendre com abordar la mort i el dol a l’esplai, parlar sobre la salut mental i el treball emocional amb infants i joves.

L’esdeveniment ha finalitzat amb un dinar de germanor, una macarronada que ha cuinat l’EGS del Vallès Occidental, i les monitores i els monitors dels esplais s’han acomiadat amb la mirada a la propera activitat de sector, la Trobada General de Sector i la Trobada Jove, que es durà a terme el proper cap de setmana del 19 i 20 de març.