El cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig teniu una cita importantíssima a Centelles: arriba la Monifesta’t 2023! Aquest any la Trobada de Monitores i Monitors d’Esplais Catalans compta amb dues nits carregades de festa, amb l’actuació d’Al·lèrgiques al pol·len i la música de PDs molt esplaieras, entre altres sorpreses!

El proper divendres 19 de maig arrenca la Monifesta’t 2023, un cap de setmana que reunirà més de 800 persones entre monitores i monitors i membres de l’organització, per reivindicar la importància de la tasca educativa dels esplais. Sota el lema “Pel món que volem, les joves eduquem!” monis d’esplais d’arreu del territori alçarem la veu, posant sobre la taula que som agents educatius clau i que la nostra tasca és imprescindible.

Més enllà de formacions, tallers i actes reivindicatius, la Monifesta’t també arriba carregada de festa. El divendres A les 21.00h donarem el tret de sortida de la trobada a la Plaça Major de Centelles. A continuació, soparem conjuntament i a les 22.00h començaran els Balls Populars dinamitzats pel Víctor Pedrol, que acabaran a les 00.00h.

Dissabte a la nit les activitats es repartiran en dos espais. Per una banda, a la Plaça major de Centelles es podrà gaudir de l’actuació d’ImproCutre. Per altra banda, al Parc Riera Blanca hi haurà el concert d’Al·lèrgiques al Pol·len, de 22.00 a 00.00h, i després PDs fins a les 02.00h! Comptarem amb l’actuació de PD Iou, PD Bosk i PD Gogo.

Recordeu que la Nit al Parc hi haurà la Barraferotge, gestionada per l’esplai La Fera. Els beneficis de la barra es destinaran al projecte ‘Aixequem la persiana!’. Amb aquesta iniciativa, La Fera vol deixar enrere el seu local actual, que no reuneix les condicions mínimes per a poder fer esplai amb dignitat, i conjuntament l’AA.VV. Poble Nou Zona Esportiva recuperar un local que actualment està en desús per convertir-lo en un espai de dinamització comunitària del barri. Us animem a consumir a la barra per ajudar-los a aconseguir un local digne!

La Monifesta’t 2023 compta amb un Protocol contra agressions discriminatòries i disposarà de Punt Lila durant totes les activitats nocturnes.

Per últim, ja podeu veure com serà el marxandatge de la Monifesta’t 2023!
Ens veiem ben aviat a Centelles!Mertxandatge Monifesta't 2023

Programa Nit Monifesta't