Després de l’estiu, amb més de 130 activitats fetes pels esplais, entre campaments, colònies, rutes i intercanvis, els esplais d’Esplac tenim les piles carregades per encarar el nou curs 2018-2019!

Ja hem tornat a la rutina després d’un estiu intens on l’opció més escollida han estat els campaments per 58 esplais, seguit per les colònies amb 38 esplais i les rutes amb 33. Ha estat un estiu ple d’activitats però ara ja toca encarar el nou curs i els sectors geogràfics ja estan preparant les noves trobades i formacions.

El Sector Barcelona, per exemple, creix cada cop més i a la primera reunió de sector van ser més de 60 persones! El Sector Penedès, Garraf i Anoia desborda il·lusió perquè la Monifesta’t 2019 es celebra a les terres del sud i, a més, faran una Trobada de Joves del Sector a la primavera. El Sector Barcelonès Nord ja ha celebrat l’AGO i aquest any sembla ser que les vesprades seran de dos dies! El Sector Vallès Oriental tenen gairebé llestes les dessuadores i ja s’acosta la Cuquivetllada… dia 19 i 20 d’octubre! A més, faran aquest any el primer CiM.

Però això no es tot… El Sector Camp de Tarragona aquest any farà trobades per grups d’edat entre diversos esplais del sector, de manera que hi haurà algun dia que dos esplais faran esplai el dissabte a la tarda junts. El Sector Girona reprendrà les reunions de sector mensuals amb l’esplai Teranyina de nou actiu! Per altra banda, el Sector Maresme te 4 nous EGS i ja en seran 6 en total representant el maresme amb el seu estil lliure i tropical! El Sector Baix Llobregat, en canvi,  està en plena recerca d’EGS però de moment cada reunió de sector la preparen monis voluntàries de dos esplais diferents. A més, tenen un objectiu molt clar: millorar la qualitat dels sopars a les reunions!

Moltes novetats i propostes per un curs que de ben segur serà espectacular. Recordeu que si voleu saber més sobre els sectors podeu visitar aquesta pàgina.