El proper 2 de juny (19h, Lluïsos de Gràcia -plaça del Nord-, Barcelona) presentarem el llibre històric ‘Transformem educant: una història dels esplais catalans’ i llancem la campanya de Verkami pel documental dels esplais.

El projecte de l’estudi històric per conèixer l’origen dels esplais avança ràpid i la setmana vinent ja podrem tenir un primer resultat: presentarem el llibre sobre la història dels esplais, elaborat per l’historiador Albert Claret i titulat “Transformem educant: una història dels esplais catalans”. Comptarà amb una introducció de l’Equip de Direcció d’Esplais Catalans i un pròleg del periodista Carles Capdevila!

Alhora, anunciarem el mateix dia la campanya de micromecenatge a Verkami per poder acabar de finançar el documental basat en l’estudi que preparem amb la productora audiovisual Camille Zonca.

Per tal de començar a escalfar motors i anar ampliant la informació del projecte durant aquests dies i posteriorment durant la campanya de Verkami, hem creat una landing page on recopilarem la informació i l’actualitat sobre el llibre i el documental de la història dels esplais. També trobareu un avançament d’algunes fotos històriques que ens han enviat alguns esplais i que apareixeran, moltes d’elles, al llibre.

Poc a poc us anunciarem nous continguts! Estigueu atents i atentes!

Us animem també a venir a l’acte de presentació del dia 2 de juny! Confirmeu assistència enviant un mail a esplac@esplac.cat amb l’assumpte “Presentació Estudi”. Les places són limitades!