Enguany un dels projectes que les monitores i monitors del sector Penedès Garraf i Anoia van decidir activar per aquest curs és renovar les dessuadores del sector! Un dels motius principals és que fa temps que es van fer i es va veure que no representaven a tots els esplais del sector al complet. Un altre dels motius per canviar-la és la incorporació al sector d’un esplai nou (Els Grumets, de Vilanova i la Geltrú) i la retirada d’esplais inactius. Per aquests motius es va engegar un procés participatiu entre totes les monitores i monitors del sector per tal de decidir una nova dessuadora.

Es va obrir un període durant el qual es podien presentar els dissenys que dibuixés qualsevol monitor/a i posteriorment es van dur a terme votacions a les xarxes socials per escollir-ne un d’entre els presentats. En total, es van rebre tres propostes de tres monitores d’esplais diferents del sector. Les votacions van anar molt ajustades entre dos dels dissenys i a la última reunió de sector es va fer un “redisseny” per poder-hi encabir els dos en una sola dessuadora.

La novetat d’aquesta és que serà amb cremallera i de color groc, el nou color del sector!

Qualsevol persona que en vulgui una que ens ho faci saber i quan el sector faci la comanda ja la tindrem en compte. Envieu un correu a egs.penedesgarraf@esplac.cat i ens posem en contacte amb vosaltres!