Arriba una tardor carregada de formació: ja us podeu inscriure a les Jornades Ambientals, les Tardes de Lleure i Antiracisme i les Jornades de Lleure i Feminismes!

La proposta formativa d’Esplac aquesta tardor ve carregada de novetats; així que pareu atenció i agafeu l’agenda. Aquest octubre tornen les Jornades Ambientals i estrenem un nou format amb les Tardes de Lleure i Antiracisme. Al novembre, per altra banda, arriba una nova edició de les Jornades de Lleure i Feminismes. Les inscripcions ja estan obertes! A què espereu per apuntar-vos-hi?

El diumenge 22 d’octubre arriba la desena edició de les JORNADES AMBIENTALS, aquest cop per parlar sobre com combatem l’ecoansietat. Al web d’esplac trobareu tot el que necessiteu saber sobre aquesta trobada! Podeu inscriure-us a través de l’Era.

Els dies 24, 25 i 26 d’octubre arriba la primera edició de les TARDES DE LLEURE I ANTIRACISME . Aquesta proposta pretén generar diferents espais de reflexió sobre com educar des d’una perspectiva antiracista i decolonial. Al web d’Esplac també trobareu tota la informació necessària! Podeu apuntar-vos als tallers a través del web de l’Escola Lliure el Sol.

El diumenge 5 de novembre és el torn de les esperades JORNADES DE LLEURE I FEMINISMES, que aquest any celebren la seva tretzena edició. La voluntat d’aquest espai és anar més enllà de la teoria i dels discursos per formar-nos i reflexionar sobre com portem a la pràctica el feminisme interseccional. Altre cop, al web trobareu tots els detalls! Us podeu inscriure a través de l’Escola Lliure el Sol.