Ja us podeu inscriure a l’Esplaiada, l’activitat central d’Esplais Catalans del 2015!

No només és un acte clau pel volum de participació –s’esperen 2.000 participants entre infants i monitores-, sinó pel centre d’interès de la trobada: la participació infantil. Els esplais han escollit aquest tema per reivindicar la participació d’infants i joves en el dia a dia de la seva tasca educativa.

Entenem els infants i joves com a ciutadans del present amb drets i deures, capaços d’opinar, influir i decidir sobre allò que els afecta. En aquesta trobada, volem fer visible la vulneració d’alguns drets que limiten la llibertat i el desenvolupament dels infants i donar la veu a infants i joves.

A Llagostera, ens hi trobarem totes les monitores i monitors i infants dels esplais d’Esplac i farem activitats de coneixença, de treball en equip, de descoberta i, és clar, reivindicatives. Aquestes activitats s’estan preparant als sectors geogràfics a partir de propostes d’infants i joves.

Inscripcions

Els esplais poden inscriure’s a partir d’avui a l’Assac online! Hi ha dos terminis d’inscripció:

  • Del 5 al 29 de març. El preu inclourà la samarreta de la trobada!
  • Del 30 de març al 12 d’abril. El preu no inclourà la samarreta de la trobada ni la possiblitat de demanar-la.

Pel que fa a la quota de participació, hem ajustat al màxim el pressupost per poder reduir-lo respecte a l’anterior Esplaiada, tant per als monitors, monitores i infants, com per a les persones membres de l’organització:

  • Infants i els seus monis – 15€.
  • Joves i els seus monis – 16€.
  • Membres de l’organització – 6€.

Les persones que vulguin ser membres de l’organització han de fer les inscripcions a través d’aquest formulari. Aquestes persones, que s’alliberen dels seus grups d’edat durant la trobada i ajuden al funcionament general, són imprescindibles i calculem que són necessàries dues persones per esplai.

Estigueu atentes! La setmana vinent desvetllarem la imatge i el lema de la trobada!