Amb la teva ajuda farem possible la Monifesta’t 2023! Si ets familiar d’un infant, exmoni, exdirigent, sòcia, dirigent o moni i no et vols perdre la Monifesta’t, vine a donar un cop de mà a l’Equip d’organització.

El cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig Esplais Catalans celebrem a Centelles la vuitena edició de la Monifesta’t, la Trobada General de Monitores i Monitors de l’entitat!

Per a fer-la possible, necessitem un equip de persones voluntàries per col·laborar amb la dinamització i la logística de la trobada, ja sigui en el moment d’inscripcions, en la preparació d’espais o en tasques de comunicació, de coordinació de persones, entre d’altres.

Les persones voluntàries de l’equip d’organització poden ser  familiars d’un infant, exmonis, exdirigents, sòcies, dirigents, monis…, però per preparar una activitat tan gran, tota ajuda és ben rebuda! Si tens una vinculació amb Esplais Catalans, comparteixes els valors de l’associació, creus en  l’educació popular com a espai de transformació social o vols passar un gran cap de setmana ple d’activitats i emocions, només fa falta que t’inscriguis! Ah, i recordem que la inscripció a l’Equip d’Organització a la Monifesta’t és gratuïta!

No t’ho pensis més i inscriu-te! Tens fins al 20 de març per fer-ho a través del següent formulari!

Si tens ganes de col·laborar en la preparació de la trobada també et pots afegir a algun grup de treball entrant a:

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació pots enviar un correu electrònic a organitzacio@esplac.cat