El mes d’octubre ha començat amb les Assemblees Generals Ordinàries de dos sectors: El Sector Penedès, Garraf i Anoia (diumenge 3 d’octubre) i el Sector Camp de Tarragona (dissabte 9 d’octubre).

Hem començat el mes d’octubre amb les dues Assemblees Generals Ordinàries del Camp de Tarragona i del Penedès Garraf i Anoia. Aquestes han tingut lloc a Tarragona i Calafell respectivament.

Els esplais del Camp de Tarragona es reuneixen a Calafell per celebrar l’AGO de sector.

L’esplai La Grapadora de Tarragona acull l’Assemblea General Ordinària del sector. Una quinzena de monitores i monitors dels tres esplais que conformen el sector, es van reunir el dissabte 9 d’octubre per revisar la memòria del curs anterior i preparar els objectius i accions d’aquest nou curs.

Va ser una jornada intensa amb jocs i dinàmiques per preparar el Pla de Treball d’aquest curs 2021 – 2022. Van sortir noves i engrescadores idees i sembla que hi ha motivació per encarar-les i dur-les a terme, després de que el curs passat hagi estat un any de poques activitats i baixa participació, sobretot degut a les restriccions imposades per la pandèmia.

També es va renovar el Ferran Fernàndez com a membre de l’Equip General de Sector (EGS) i segueix així fent equip amb l’Aarón Linares.

 

L’AGO del Sector Penedès, Garraf i Anoia se celebra amb una alta participació.

Una cinquantena de monitores i monitors es van aplegar aquest diumenge 3 d’octubre a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell per celebrar l’Assemblea General Ordinària del Sector Penedès, Garraf i Anoia.

Es va començar amb jocs i activitats per despertar-se, conèixer una mica les noves incorporacions i posar-se mans a la feina! Primer, es va repassar la Memòria del curs 2020 – 2021, on, degut al Covid-19, alguns dels projectes que s’havien proposat no van poder-se tirar endavant. Però, fer el repàs del curs anterior va servir per pensar què era el que volien fer al llarg d’aquest curs.

Es va decidir que aquest curs es treballaria per millorar la formació de les monitores i monitors, així com la cohesió dins del sector, celebrant una trobada general i també una trobada lúdica-formativa exclusivament per a monitores i monitors del sector.

Després d’un intens matí de debats i presa de decisions l’AGO va acabar amb un dinar conjunt (cadascú amb el seu menjar i mantenint les distàncies). Finalment, la jornada es va acabar amb un últim joc per acomiadar-se. Sembla que el sector comença el curs amb motivació i energia!