Dimecres 28 de setembre tindrà lloc la primera reunió del Grup de Treball de la Monifesta’t 2023, la Trobada General de Monitores i Monitors d’Esplac.

Els dies 19, 20 i 21 de maig de 2023 torna l’esperada Monifesta’t. Aquesta Trobada General de Monitores i Monitors d’Esplac és el punt de trobada per créixer, aprendre i formar-nos tant amb tècniques i coneixements, com a través de l’intercanvi d’experiències per millorar la nostra tasca com a monitores i referents d’infants i joves. També és un espai per visibilitzar la importància de l’educació en el lleure a la societat i construir un sentiment col·lectiu i de vincle entre els esplais d’Esplac.

El proper dimecres 28 de setembre es farà la primera reunió del Grup de Treball per començar a preparar tots els detalls de la trobada. Ambientació, acte unitari, formacions, concerts, activitats… Durant l’estiu, membres del Gran Comitè i tècniques han anat donant forma, però ara toca constituir el Grup de Treball. Aquesta reunió es farà a les 16:00h a la seu d’Esplac: C/Avinyó 44, 2n pis.

La reunió és oberta a monis, sòcies i dirigents de l’entitat. Descobreix i decideix què passarà a l’esperada Monifesta’t abans que ningú, pots venir a la primera reunió i decidir de quina manera t’implicaràs. Si ets moni, confirma assistència a l’Era; si ets sòcia, envia correu a organitzacio@esplac.cat.

De moment, seguiu-nos també a les xarxes per no perdre-us cap detall. I per anar escalfant motors, podeu reviure la Monifesta’t passada amb el vídeo resum!