El Gran Comitè s’ha reunit per celebrar l’Assemblea General Extraordinària i fer una formació sobre Discursos d’Odi amb l’Escola de Formació Guillem Agulló.

Representants de la majoria de sectors geogràfics s’han reunit el dissabte 1 de juny per treballar conjuntament sobre els principals temes de l’entitat. Entre altres, es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària (AGE) i es va fer una formació sobre Discursos d’Odi amb l’Escola de Formació Guillem Agulló.

La reunió va començar amb l’Assemblea General Extraordinària on es van portar a votació el Compte de Resultats, el Balanç i l’aplicació del resultat al Romanent, que va quedar tot aprovat.

Per acabar la reunió, l’Anna Olesti, formadora de l’Escola de Formació Guillem Agulló, va impartir una formació sobre Discursos d’Odi amb l’objectiu de consensuar definicions i conceptes de cara a la preparació de l’Esplaiada 2025, que girarà al voltant d’aquesta temàtica. A la formació, es van analitzar diferents casos de delictes d’odi cap a diferents col·lectius per tal d’identificar l’origen, la naturalesa i les formes que adopten aquests discursos. Va ser una formació que, sens dubte, va servir per assentar les bases i principals debats que s’abordaran al llarg del curs 2024-25 per l’Esplaiada.

Ara les i els dirigents d’Esplais Catalans es preparen per concloure el curs 2023 – 2024 amb l’última Tancada del Gran Comitè abans de l’estiu, que tindrà lloc  els dies 15 i 16 de juny a Moià.

Amb la col·laboració de…

discursos odi