A menys d’una setmana de la trobada de #MonisImparables, hem fet una roda de premsa a la plaça de Sant Pere de Berga per explicar la Monifesta’t 2016. A l’acte han intervingut Irene Torrecilla, presidenta d’Esplac; Anna Sánchez, membre de l’Equip General del sector Bages-Berguedà i Anna Alsina, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Berga.

Irene Torrecilla ha introduït què és Esplac i ha explicat la Monifesta’t i la seva programació. A més, ha recordat que aquesta trobada serveix per reivindicar el paper dels i les monitores i de l’esplai com a agent educatiu transformador.

Tot seguit, Anna Alsina, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Berga, ha agraït a Esplac haver escollit Berga per realitzar la trobada i ha manifestat que espera que aquest acte encoratgi a altres joves de la població a participar d’associacions del lleure o d’altres projectes transformadors.

Per la seva banda, Anna Sánchez ha remarcat la importància de fer aquest acte a Berga per reforçar els 13 esplais del sector Bages-Berguedà. També ha avançat com serà l’acte central reivindicatiu de diumenge 17 d’abril a les 12 hores: els diferents sectors construiran el lema conjuntament i l’escriuran de manera coordinada en unes pancartes, i tot això serà gravat i retransmès des de l’aire.

Finalment, les tres participants han fet una crida a la participació en aquest acte conjunt i durant tota la Monifesta’t.

Juntes construïm el present, som #MonisImparables!

Us esperem a Berga el 16 i 17 d’abril!