El passat divendres 5 de febrer vam realitzar la primera de les quatre formacions programades sobre el treball de la Interculturalitat a l’Esplai

L’Edgar Iglesias i la Berta Espona (membres del grup de recerca ERDISC de la UAB) van dinamitzar la trobada, en la qual hi van participar monitores de l’Esplai Guaita’l i de l’Eixam.

Aquesta primera trobada va servir per analitzar i reflexionar sobre la situació de la diversitat cultural i social de les entitats i els territoris presents. La finalitat serà, al llarg de les properes trobades, plantejar accions, propostes i recursos per treballar la interculturalitat a l’esplai, i així, poder oferir una millor resposta a la diversitat des d’un punt de vista inclusiu.

La propera trobada formativa es realitzarà el divendres 11 de març i convidem a totes aquelles monitores interessades a participar-hi. Si voleu més informació o confirmar la vostra assistència, podeu donar-li un cop d’ull a la notícia Som diverses a l’esplai? o enviar un correu a barcelona@esplac.cat.

Aprofitem també per convidar-vos a totes a participar del Grup de treball d’Inclusió i Diversitat que es convoca pel proper 25 de febrer a les 19:30 a Mataró!