Moni
festa’t

Descripció

La trobada serveix com a espai de coneixença entre monitores i d’augment del sentiment de pertinença. A més, aquest any la trobada tindrà un format més flexible i més completa. Volem aprofitar aquest espai per reivindicar la tasca de les monitores voluntàries i el seu paper com a agents transformadors. Per fer-ho s’ha triat un tema a través de les xarxes socials que serà l’eix de les campanyes comunicatives. Perseguim utopies, construïm el món que volem!

Objectius
  • Augmentar la participació qualitativa i quantitativa de les monitores i monitors: per a la preparació d’aquesta edició de la Monifesta’t hem diversificat el nombre d’espais de participació i hem canviat l’enfoc de la trobada per poder assolir l’objectiu.
  • Donar a conèixer la tasca transformadora de les monitores dels esplais a la societat a través de la realització de la trobada i de la campanya de comunicació associada a aquesta.
  • Generar més espais i de més qualitat per a la formació de les monitores creant espais amb formats diferents i més innovadors.
Contacte

esplac@esplac.cat

Recursos

Notícies relacionades