El dimarts 17 d’octubre el Sector Barcelona Nord-Est ha celebrat la seva primera Assemblea General Ordinària (AGO) de Sector, on hi han participat 5 esplais.

L’Assemblea s’ha dut a terme a l’Espai Jove la Casa Groga, local de l’Esplai Xiroc situat al Fort Pienc, i ha comptat amb la participació d’una desena monitores i monitors referents dels esplais de Barcelona Nord-Est, l’Equip General de Sector, la Coordinadora de Projectes de Sector i representants de l’Equip de Coordinació d’Esplac. 

El Sector Barcelona s’acomiadava tot just fa un any en la seva última AGO conjunta. En aquella assemblea, els 25 esplais dels 3 subsectors van aprovar la seva separació i la conseqüent creació dels nous sectors Barcelona Sud, Barcelona Oest i Barcelona Nord-Est.

L’assemblea d’enguany ha aprovat el Pla de Treball del curs 2023-24, amb les activitats de sector que es duran a terme, així com la memòria del curs passat. Com a novetat a destacar, les monitores i monitors del Sector han decidit crear una nova comissió per preparar i dissenyar diferents debats pedagògics que puguin enriquir al conjunt d’esplais del territori.

En les properes reunions de sector, previsiblement de cara al gener o febrer, se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària del sector en què es votarà el Pressupost del curs 2023-24.