Enguany, els 3 sectors de Barcelona han decidit celebrar la Konjuntivitis per separat i Barcelona Oest se’n va a Olesa de Montserrat.

Des de la divisió del sector Barcelona en els tres sectors actuals, els esplais han anat prenent decisions en funció de les seves necessitats, tant a nivell organitzatiu com pel que fa a les activitats. En aquest cas, és el primer cop que se celebra la Konjuntivitis, l’última activitat del curs, per separat. Mentre que el CIM i la Trobada de Monis es continuen fent conjuntament.

El Sector Barcelona Oest ha celebrat la Konjuntivitis a un terreny d’acampada d’Olesa de Montserrat, on hi han participat els grups de joves de l’esplai Espurna de Gràcia i l’esplai Agost. Durant el cap de setmana, s’ha generat un espai de coneixença i cohesió entre els grups de joves, combinant-ho amb jocs de rol i descoberta del territori.

Així és com el Sector Barcelona Oest, finalitza les activitats d’aquest curs! Aviat es farà una valoració global per tal d’encarar les activitats del curs del 2024-2025, amb més ganes i participació!