El dissabte 10 d’octubre va tenir lloc la Trobada de Monitores i Monitors del Sector Camp de Tarragona, on es va fer l’Assemblea General del Sector i es van decidir els objectius i activitats d’aquest curs.

L’esplai Esclop de Vila-seca va acollir, el passat dissabte 10 d’octubre, les monitores dels altres esplais del Sector Camp de Tarragona. Al matí s’hi va celebrar l’Assemblea General del Sector, on s’hi van decidir els objectius que guiaran el sector aquest curs. 

Els objectius són: fomentar la formació de les monitores i monitors del sector, millorar la cohesió de monis, infants i joves del sector i visibilitzar-nos! Es van haver de trencar el cap adaptant les activitats del sector a les mesures actuals… I en van sortir propostes ben originals! I perquè els infants del sector no es quedin sense conèixer els dels altres esplais, es farà una gimcana interactiva en la qual, cada esplai des de casa seva, haurà de resoldre uns enigmes interactuant virtualment amb els infants dels altres esplais.

A més, es tornaran a fer dessuadores i uns boc ‘n’ rolls (porta-entrepans) per anar a l’esplai reduint la nostra petjada ecològica!

Un cop acabada l’AGO, es va fer la formació de Prevenció i detecció de l’abús sexual infantil, a càrrec de la fundació Vicki Bernadet.