El passat cap de setmana 11 i 12 de març el Sector Penedès, Garraf i Anoia (PGA) va celebrar l’esperada trobada Lúdico-Pedagògica!

Les monitores i monitors del Sector PGA es van trobar dissabte a Sant Pere de Ribes, al local de l’Esplai Ger. Van quedar les 20:00 hores perquè, d’aquesta manera, els esplais poguessin fer les activitats de tarda amb normalitat. La trobada va començar amb unes dinàmiques i uns jocs inicials abans de sopar per poder conèixer-nos més i agafar energia!

A la mateixa nau de l’esplai Ger es va fer un sopar conjunt, i posteriorment, va començar la nit de cohesió amb diferents jocs. Les monitores i monitors es van dividir en 4 equips, cadascun dels quals tenia assignada una temàtica diferent. Els equips van haver de crear una performance per presentar-se abans de començar la resta de dinàmiques. La comissió organitzadora, formada per monis voluntàries, havia estat l’encarregada de preparar aquest espai.

El diumenge va començar a les 9, amb un esmorzar per agafar energies per un matí de formacions. Les monis es van dividir en dos grups, depenent de la formació que haguessin triat: la càpsula formativa de Primers Auxilis o la de Prevenció i detecció del Bullying, a càrrec de l’Escola Lliure El Sol. Van ser formacions molt productives i necessàries, on les participants van poder agafar eines i recursos per l’abordatge de situacions que es poden trobar en qualsevol àmbit de l’Esplai.

Ha estat una sortida molt divertida i enriquidora per a les monitores del sector PGA, que esperen poder fer més edicions d’aquesta sortida!