El passat dimecres 19 d’octubre el Sector Vallès Occidental va celebrar la seva Assemblea General Ordinària a Terrassa, en la qual van renovar l’Equip General de Sector i van aprovar les activitats del curs.

L’Assemblea va reunir una quinzena de monitores i monitors de 6 esplais diferents al local de l’Esplai La Fera, a la cocapital vallesana. En aquesta, es van votar els documents de la Memòria del curs passat i el Pla de Treball 2022-23, així com les candidatures a l’EGS, que han renovat el mandat.

En el nou Pla de Treball del sector fa èmfasi en l’enfortiment del vincle entre els esplais del sector i cap a l’associació, repetint les trobades de l’any passat, enguany celebrant la Trobada General de Sector i la Trobada Jove (TGS-TJ) a Barberà del Vallès, seu de l’Esplai Piolet, on encara no s’hi havia organitzat cap activitat d’Esplac.

L’actual Equip General de Sector segueix buscant noves incorporacions de cara al primer semestre del 2023, per iniciar un procés de relleu i assegurar-ne la continuïtat el curs vinent. L’AGO del sector va ser precedida per la reunió de sector d’octubre, en què es van començar a tancar temes com el Curs d’Iniciació al Monitoratge, així com encetar la preparació de les principals activitats del sector.