El dimecres 18 d’octubre el Sector Vallès Occidental va celebrar la seva AGO a Terrassa, on va aprovar la incorporació de dues noves persones a l’Equip General de Sector. 

L’Assemblea va reunir a més de 30 monitores i monitors de tots els esplais del Sector Vallès Occidental al local de l’Esplai La Fera, a la cocapital vallesana. En aquesta, es van votar els documents de la Memòria del curs passat i el Pla de Treball 2023-24. També es van votar les candidatures a l’EGS, al qual s’han incorporat la Paula i la Judit.

Cal destacar l’alta participació en aquesta AGO, en la qual han vingut referents dels 10 esplais que conformen el sector. Aquest fet ha carregat d’energia el Vallès Occidental, 

A l’assemblea s’han aprovat per unanimitat tant la Memòria de Sector del curs passat com el Pla de Treball del curs vinent, el qual manté les activitats centrals del sector com la Monitrobada i la TGS-TJ. L’objectiu és seguir enfortint el vincle entre els esplais del sector i també amb Esplac. 

A l’hora, l’Equip General de Sector es renova amb la sortida de dues EGS i l’entrada de dues més, que comencen el curs amb moltes ganes de representar el sector al Gran Comitè i vetllar pel desenvolupament del sector. 

L’AGO del sector va ser precedida per la reunió de sector d’octubre, en què es van començar a tancar temes com el Curs d’Iniciació al Monitoratge, així com la presentació de la documentació que es votarà a l’AGO d’Esplac el pròxim mes de desembre.