Les monitores i monitors del Sector Vallès Oriental ja han planificat el curs 2023-24 i estan llestes per engegar motors.

El Sector Vallès Oriental ha fet coincidir la Reunió de Sector d’octubre amb l’Assemblea General Ordinària (AGO) del sector. Aquesta ha tingut lloc al local de l’esplai El Refugi, Santa Perpètua de Mogoda, reunint a monitores dels diferents esplais del territori.

Les monitores i monitors del sector han pogut discutir les activitats i objectius que es plantegen pel nou curs abans d’aprovar la documentació presentada; Memòria del curs 2022-23 i Pla de Treball del curs 2023-24

Enguany el Sector ha decidit prioritzar les activitats amb infants, dedicant més forces a la Trobada d’Infants i Joves, l’activitat més gran i amb més recorregut del Sector. També han planificat altres activitats com ara la Cuquivetllada, el Domingueo Formatiu i el CIM (Curs d’Iniciació al Monitoratge)

En aquesta mateixa assemblea, s’han acomiadat dues membres de l’EGS, la Paula Duaso i la Mireia Bartolomé, amb un gran recorregut al Sector, i ha entrat amb un entusiasme desbordant l’Àlex Amaro, monitor de l’esplai el Botó.

El Sector encara el curs amb moltes ganes i amb energia renovada per continuar teixint xarxa amb infants, joves i monitores del territori!