El Sector Vallès Oriental ha encetat el curs amb l’AGO de sector i dues noves membres de l’EGS!

Durant la Reunió de Sector del mes de setembre es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del sector Vallès Oriental a Santa Perpètua de Mogoda. Amb l’aprovació unànime de la documentació que es presentava, la Memòria del curs passat i el nou Pla de Treball, el sector arrenca el curs amb 4 activitats planejades: la Cuquivetllada, el Domingueo Formatiu, la Trobada d’Infants i Joves i El Turonet.

I això no és tot… amb l’embranzida de l’inici de curs, s’ha celebrat una Assemblea General Extraordinària (AGE) durant la Reunió de Sector d’octubre per presentar la candidatura de dues membres de l’EGS, que entren a formar-hi part amb unanimitat de vots a favor. Així doncs, aquest curs gaudirem d’un equip confomat per l’Eva Agramunt, l’Adrià Gonzalez, la Paula Duaso i la Mireia Bartolomé.

El sector comença el curs amb moltes ganes i motivació per seguir consolidant el lleure al Vallès Oriental!

El 14 i 15 d’octubre, les monitores i monitors van marxar a Caldes de Montbui per començar el curs amb una activitat de cohesió i formació.

La ja tradicional Cuquivetllada, les jornades de formació del Vallès Oriental, ha tingut lloc al camping El Pasqualet i ha estat la primera activitat del curs, on hi han pogut participar noves monitores que tot just comencen la seva etapa a l’esplai i al sector. Com cada any, es comença el curs amb aquesta trobada per tal de posar cara i conèixer a les persones que formaran part dels esplais durant el curs, permetent així una millor cohesió i funcionament del sector.

Durant l’activitat s’han organitzat dinàmiques i jocs, per facilitar la coneixença entre participants, i algun espai formatiu per introduir les noves participants a la dinàmica del sector, contextualitzant i explicant el funcionament del dia a dia que té aquest. L’activitat ha finalitzat amb un dinar conjunt preparat per les mateixes monitores i monitors i l’EGS, i gaudit entre totes, amb una llarga sobretaula.

Aquesta trobada es valora molt positivament com a impuls per començar el curs amb força i motivació!