Els dos sectors, Camp de Tarragona i el Penedès, Garraf i Anoia, han treballat colze a colze per organitzar aquesta gran trobada formativa!

El proper cap de setmana 6 i 7 de novembre es durà a terme el CIM (Curs d’Iniciació al Monitoratge) a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell. Una cinquantena de persones de diferents esplais del Sector Camp de Tarragona i del Sector Penedès, Garraf i Anoia es reuniran per viure un cap de setmana ple de formacions i activitats diverses.

El CIM està pensat per monitores i monitors de primer o segon any o fins i tot per joves que estan començant a dur a terme tasques de suport al monitoratge. Les mateixes monitores i monitors que porten més anys als esplais seran les encarregades de realitzar les formacions i treballar tot el que s’ha de saber abans de començar amb aquesta gran tasca.

També serà un espai perquè es coneguin els equips de monis dels dos sectors adjacents, Camp de Tarragona i Penedès, Garraf i Anoia, els quals ocasionalment organitzen activitats conjuntes.