Diumenge 16 de maig es celebrarà la segona edició de les Jornades Dissidents al Casal de Joves Girapells (Barcelona), enguany sobre el desig sexual.

Després de l’èxit de la primera edició de les Jornades Dissidents, organitzades per la Comissió de Gèneres i Sexualitats Diverses i Dissidents (GSDD), arriba la segona edició, aquest cop per reflexionar al voltant del desig sexual. Tindran lloc el proper diumenge 16 de maig al Casal de Joves Girapells (Barcelona). Donaran el tret de sortida amb una ponència introductòria per part de la Comissió GSDD i a continuació podrem escollir entre els següents tallers:

  • Assistència sexuals, a càrrec de Marikarmen Free.
  • Mites i realitats sobre l’asexualitat, a càrrec de l’Associació Catalana d’Asexuals (ACA).
  • El desig i el plaer en les nostres sexualitats, a càrrec de Sexus.
  • Desig no normatiu, a càrrec de Tandem Team.

A la tarda hi haurà un espai de cinefòrum on podrem veure “Yes, we fuck” i una altra pel·lícula encara per confirmar. Finalment, s’obrirà un espai per aterrar idees, compartir i generar recursos per com treballar aquestes temàtiques amb els infants i joves de l’esplai. Per concloure la jornada, tindrem un una ponència final i conclusiva per tancar les Jornades a càrrec de la Comissió GSDD.

Les Jornades tindran lloc al Casal de Joves Girapells (C/ Teodor Llorente 20, Barcelona) i començaran a les 10:30 h del matí i finalitzaran a les 18:30 h de la tarda. L’activitat té un cost de 5 € per participant i, a causa de les resticcions derivades de la Covid-19, aquest any els àpats (esmorzar i dinar) s’hauran de portar de casa. 

Aquesta activitat és per a monis i sòcies d’Esplac, podeu inscriure a través de l’Era del 19 d’abril al 9 de maig! I, recorda que pots fer-te sòcia d’Esplais Catalans en qualsevol moment.

Per qualsevol dubte podeu contactar a generesisexualitats@esplac.cat i estigueu pendents de la nova pàgina de les Jornades Dissidents

Us hi esperem!

II jornades dissidents