Divendres passat vam desvetllar una gran incògnita: torna Ambauka per l’Esplaiada 2022!

Tal com ho llegiu, després de deu anys, torna Ambauka per l’Esplaiada! El grup de música infantil Ambauka ens acompanyarà durant el diumenge 8 de maig a Sant Cugat del Vallès. Ballarem, cantarem i ens divertirem de la mà del grup que va crear el gran “hit” de L’energia de l’esplai el 2012, i que aquest any ha creat la nova cançó de l’Esplaiada.

Ambauka ens va acompanyar durant l’Esplaiada 2012 i ara tornen amb més força que mai per celebrar l’Esplaiada del 40è aniversari. Durant tot l’any, des d’Esplac hem anat treballant amb el grup per poder crear una cançó única i que es converteixi en la banda sonora de l’Esplaiada. Aquesta cançó ens explicarà que simbolitza anar a l’esplai i reivindicarà el lema de l’Esplaiada d’aquest any: “La veu d’un infant és més gran que un elefant”.

El grup de música Ambauka, a més, té una gran relació amb Esplac, ja va néixer el 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, al Sector Baix Llobregat. Un grup de monis va decidir formar Ambauka com a un grup d’animació infantil per celebrar la Festa de la Primavera!

Tot i que encara no es pot escoltar la cançó sencera i ens falten detalls que descobrirem imminentment, ja podeu ballar-ne un trosset per Instagram. Només heu de fer el vostre ball preferit per reels d’Instagram, etiquetar-ne al nostre influencer de l’Esplaiada de confiança: l’@elefant.fan, i a @esplaiscatalans. Les etiquetes que heu de fer servir són les que ens acompanyaran durant tota l’Esplaiada #LaVeuDelsInfants #Esplaiada2022 i #TincEsplai.

Aquest any, a més, podreu anar descobrint sorpreses sobre la cançó i l’Esplaiada per les nostres xarxes i les del grup Ambauka.  I atenció, perquè en menys d’un mes tindrem el nom de la cançó, sabrem com sona i totes les seves anècdotes en exclusiva!