Xerrades, debats, formacions, tallers… Ja coneixes tots els espais formatius de la Monifesta’t 2023?

Aquest cap de setmana celebrem la Monifesta’t; una trobada per passar-ho d’allò més bé, conèixer altres monitores i monitors, fer xarxa i, també, per formar-nos! Aquest any ens trobarem a Centelles els dies 19, 20 i 21 de maig sota el lema “Pel món que volem, les joves eduquem!“. Durant aquests dies podrem gaudir de tallers, formacions, debats i xerrades d’allò més interessants.

Durant el matí de dissabte, arreu de Centelles es duran a terme 7 xerrades obertes al públic. A la guia de participació podeu consultar on tindran lloc! A la primera franja, de 10:30 a 11:30h, comptarem amb ‘Educar en temps de crisi ecosocial, a càrrec de Gil Hortal; ‘L’abús sexual infantil a les entitats de lleure‘, a càrrec de l’Escola Lliure El Sol, i ‘Situació actual de l’habitatge i sindicat de llogateres‘, a càrrec del Sindicat de Llogateres. 

A la segona franja, de 12:30h a 13:30h, comptarem amb ‘Visibilitzar el potencial socioeducatiu de les arts vinculades al hip hop‘, a càrrec de Erol Urbà; ‘Les finances ètiques a l’associacionisme juvenil‘, a càrrec de l’Escola Lliure El Sol; ‘Salut mental en la infància i joventut‘, a càrrec de Club Social La Garriga de Salut Mental Catalunya; i ‘Què són els TCA? Mites, grassofòbia i eines per abordar-ho‘, a càrrec de Cinta Tort. 

A la tarda arribarà el moment de participar als tallers, les formacions, els debats o altres espais formatius on us heu apuntat o on se us hagi assignat. Al catàleg trobareu més informació sobre cadascun d’aquests espais. Recordeu que totes les activitats comencen a les 16.00h i recomanem ser-hi 10 minuts abans. A banda recorda que:

  • Has de dur la polsera.
  • No podràs entrar a tallers als quals no t’has inscrit!
  • Porta el material que t’hem demanat pel taller, si s’escau.
  • Signa l’assistència quan arribis.
  • Sigues puntual i no faltis als tallers que t’has inscrit!

Per estar al dia de la trobada, teniu el programa i tota la informació a l’Instagram de la Monifesta’t. Ens veiem ben aviat, quins nervis!