19 joves d’Itàlia, Portugal i Catalunya han gaudit del Training Course, un intercanvi internacional organitzat per Esplais Catalans.

Aquest 2023 des d’Esplac hem tornat a organitzar el Training Course, un intercanvi juvenil per tal de promoure l’apoderament juvenil i la creació de projectes transformadors que contribueixin a la Justícia Global. L’activitat va tenir lloc del 2 al 10 d’agost a Can Clarens (Vallgorguina) i va comptar amb joves de diferents organitzacions europees amb qui compartim vincles i maneres de treballar similars. 

Enguany vam comptar amb joves de les següents entitats d’educació no-formal: Arciragazzi (Itàlia), Rota Jovem i Associação para a Promoção Cultural da Criança (Portugal), A més a més el Training Course va comptar amb la facilitació de 3 formadores de l’Escola Lliure el Sol, que van fer gaudir a les participants d’un intercanvi inolvidable.

Activitats com aquesta refermen la nostra aposta per l’internacionalisme i la consecució de la Justícia Global, apropant a joves a diferents realitats i metodologies de treball per tal de promoure la defensa de drets i l’educació popular. Entre formacions i dinàmiques, també van fer alguna excursió, jocs i demostracions d’habilitats culinàries i artístiques! 

A continuació us deixem algun recull de fotos de l’experiència i també podeu veure el vídeo que va crear un dels grups per recordar tot allò viscut durant la setmana d’intercanvi.