Els grans i joves del sector han tingut l’oportunitat de trobar-se i compartir tot un cap de setmana ple d’activitats. Enguany hem tornat a celebrar aquesta trobada per edats durant el cap de setmana del 22 i 23 de març a l’Arboç.

I perquè a l’Arboç? Ho vam tenir ben clar! Hi podíem arribar en transport públic i així, durant dos dies, omplíem el lloc d’infants i alegria d’esplai en una població propera i sense cap esplai del sector.

Estem ben contents i contentes d’explicar-vos que aquesta trobada va reunir més de 100 infants i 25 monitors i monitores dels esplais GEM, GER, Zig-Zag, MIV i Drac Màgic. Ep! I és que som ben grans!

Les previsions meterològiques, no gaire favorables per fer activitats a l’aire lliure, finalment no ens van fer gaire la guitza. Tot i així, ho teníem tot pensat per al pla B! Llocs a cobert cedits per entitats de la població, sostre on dormir sense aigua (ja que havíem d’acampar!)…

Totes les activitats, creades i pensades pels diferents esplais participants, van tenir el seu moment. Cal destacar que també vam comptar amb un espai de valoració perquè els mateixos infants poguessin dir la seva sobre la trobada.