Aquest passat cap de setmana, 8 i 9 de febrer, el Sector Vallès Oriental va celebrar a Granollers la Trobada d’Infants i la Trobada de Joves més multitudinària que ha fet mai!

El Sector Vallès Oriental va realitzar aquest passat cap de setmana la Trobada d’Infants i la Trobada de Joves amb una participació rècord d’infants, joves i monis.  Un total de 141 participants a la Trobada d’Infants i 175 a la Trobada de joves, va reunir 316 participants de diferents esplais del sector com l’esplai GEPA, de l’Atmetlla del Vallès, el Guai! de Granollers, el Bruixes i Bruixots de Cardedeu, el Botó de Palau Solità i Plegamans, el Santaka de Santa Eulàlia de Ronçana i el Refugi de Santa Perpètua de Mogoda.

La Trobada d’Infants es va celebrar a l’escola Lledoner de Granollers i cada esplai va preparar un joc típic del seu esplai per compartir-lo amb tothom. A més a més, a la trobada hi havia un drac que venia de molt lluny per demanar ajuda i fer un esplai al seu poble; els esplais li van ensenyar tot el que feien mitjançant proves i així aconseguir números d’un codi que obria un cofre on hi havia un fulard de cada esplai!

A la Trobada de Joves, que es va fer al centre Cívic Nord, es van fer formacions autogestionades per les pròpies monitores del sector. La trobada va acabar amb un dinar popular conjunt a càrrec del càtering L’Obrador, complint amb la carta de gestió responsable de recursos, amb un bufet d’amanides, una fideuà amb verdures i bolets, i un ali olí vegà d’avena boníssim!

El principal objectiu d’ambdues trobades era aconseguir la participació de tots els esplais, amb la finalitat de cohesionar-se més entre tothom (participants, monitores i monitors) i es va poder fer a l’aire lliure amb un bon temps que va acompanyar en tot moment.

La propera activitat del Sector Vallès Oriental serà la Monitrobada el cap de setmana del 21 i 22 de març i s’espera que la participació també sigui tot un èxit!