El posicionament no ha quedat aprovat per falta de participació. 

 


 

L’objectiu de la campanya és denunciar la creixent presència de l’exèrcit i d‘armes en els espais públics i educatius, de formació o de lleure. (…) Amb aquesta campanya pretenem seguir denunciant la presència de l’exèrcit en els espais educatius, així com la presència d’agents policials armats policia local o Mossos d’Esquadra que duen a terme activitats com, per exemple, “internet segura” o “educació viària”. Qualsevol presència d’agents armats en centres educatius té una repercussió directa en l‘imaginari d’un alumnat en procés de desenvolupament educatiu, personal i en comunitat.”

Els esplais ja podeu votar a favor o en contra de l’adhesió a la campanya “Centres Educatius Objectors” organitzada per la plataforma Desmilitaritzem l’educació.

La votació, tal i com marca el protocol, es farà a través de l’Era(on trobareu també l’enllaç a la campanya), i es podrà votar fins al 1 d’abril a les 23.59 hores. Tots els esplais podeu votar a favor, en blanc o en contra.

Les adhesions s’aprovaran en cas que hi hagi majoria absoluta dels esplais que hagin votat dins del termini, a no ser que es consideri votació irrellevant. Es considerarà irrellevant una votació amb menys d’un 20% de participació.

Recordeu que no es podrà difondre públicament l’adhesió durant l’etapa de votació, ja que no ha estat aprovada encara.