El passat dijous 18 d’abril es va aprovar l’entrada d’un nou membre a l’Equip General del Sector Baix Llobregat amb la participació de 8 dels 9 esplais actius del sector.

En el marc de la reunió de sector del Baix Llobregat, que es va celebrar en línia a través de Zoom el passat 18 d’abril, vam fer un punt d’Assemblea General Extraordinària per votar la incorporació d’en Pol de la Torre a l’Equip General de Sector (les persones voluntàries que coordinen l’acció dels sectors geogràfics amb unes funcions semblants a l’Equip de Coordinació, però en l’àmbit del sector)

En aquesta votació, que es va fer a través d’Anonymous Doodle, hi van participar 8 dels 9 esplais actius i tots els vots van ser a favor de l’entrada d’en Pol a l’equip. 

En Pol s’ha presentat als esplais de la següent manera:

“Cal seguir cuidant (el sector) plegades. I de raons per fer-ho en tenim moltes: recordeu els bons moments que hem passat organitzant i fent les DUDI’s (Dia Universal dels Drets dels Infants), les trobades d’infants i joves o les trobades de monis? Algun dia (esperem que el curs vinent ) podrem reprendre-les i podrem tornar a demostrar la força que tenim al Baixllu per tirar endavant el que ens proposem i de transformar el món en un lloc una mica més maco i amable per a tothom.

És per això que vull formar part de l’EGS, per poder seguir treballant d’una altra manera (…) per enfortir el sector, per continuar fent del sector un lloc on recolzar-nos quan les coses no van tan bé com ens agradaria i on poder compartir tot allò que necessitem compartir, a més de portar la veu del Baixllu a Esplac”. 

Ara tenim nou membre a l’Equip General de Sector, però seguim fent difusió per tal de trobar noves membres i vetllar pel relleu de les representants del sector!

Vols formar part de l’EGS del Baix Llobregat? Escriu-nos a egs.baixllobregat@esplac.cat i et donarem tota la informació que necessitis.