El 2 i 3 d’abril Molins de Rei va acollir al Sector Baix Llobregat per realitzar la Trobada d’Infants i Joves, centrada en les lluites ecosocials del territori.

El Sector Baix Llobregat d’Esplac ha pogut celebrar la Trobada d’Infant i Joves el cap de setmana del 2 i 3 d’abril. Els grups de petits, mitjans i grans de 6 esplais del Baix Llobregat (Ara Mateix, Arc de Sant Martí de Torrelles, L’Agrupa, Guspira, Trapella i Vol i vol) es van trobar durant el dissabte 2 d’abril, i  la tarda, van arribar els grups de joves de 5 esplais (Agrupa, Guspira, Pa amb Tomàquet, Trapella i Vol i Vol). Aquests últims van fer nit a l’Escola Madorell i es van quedar fins l’endemà al matí.

Enguany, el centre d’interès de la trobada ha sigut sobre les lluites ecosocials que trobem al territori, explicades a través dels contes tradicionals versionats. El grup de petits van organitzar una manifestació per reivindicar, entre d’altres, la construcció de camps de golf. El grup de joves, en canvi, van parlar de temes com el pla CAUFEC o de les conseqüències de l’aeroport. Tot això, ho van plasmar en un mapa i ho van compartir per poder tenir una visió de tot el Baix Llobregat.

Un total d’unes 350 persones han gaudit d’aquesta trobada i han tornat a fer xarxa entre els esplais de la comarca!