El Sector Vallès Oriental celebra la seva Assemblea General Ordinària a l’esplai Gepa de l’Atmetlla del Vallès.

El passat dimarts 22 d’octubre, el Sector Vallès Oriental va celebrar l’Assemblea General Ordinària. A l’AGO es va aprovar la Memòria del curs 2018 – 2019 i el Pla de Treball del curs 2019 – 2020.
Aquest any, el Pla de Treball del Sector Vallès Oriental inclourà:

  • La Cuquivetllada. Sempre es fa a principi de curs per tal que les monitores dels esplais es coneguin i es cohesionin, i així estar super motivades per participar del sector durant l’any.
  • La Trobada d’Infants i la Trobada de Joves. Una activitat que també fa temps que es fa i que és genial perquè infants i joves dels esplais es coneguin!
  • El Cim (Curs d’iniciació al Monitoratge). Pensat per a aquells esplais que tenen joves o pre-monitores que l’any que ve seran monitores de l’esplai.
  • La Monitrobada. Una altra trobada de monis que es fa com a tancament de curs. En aquesta es troben les monitores i es formen sobre diferents temes d’interès del sector.
  • El Turonet. I aquest any com a novetat, s’ha inclòs aquesta nova activitat que consisteix en fer una excursió conjunta amb tots els esplais en algun turonet del Vallès Oriental.

Una de les novetats d’aquest nou curs serà un canvi en els sopars del sector, fent que aquests siguin més sostenibles tot seguint la carta de recursos d’Esplac. Si ho fan bé, i els esplais compren el menjar de les reunions de sector en establiments que segueixen la carta de recursos, Esplac pagarà el 50% del sopar. En aquest sentit, l’esplai Gepa va començar deixant el llistó molt alt cuinant un arròs amb verdures boníssim!