El grup d’Esplac que treballa al projecte internacional “Amplifying voices of young people” ha preparat una enquesta i un recull de rutes arreu dels Països Catalans… amb premis per als esplais que hi participin!
El grup de monis i joves que participen al projecte internacional amb el qual van marxar al Canadà, té com a objectiu principal donar veu a joves d’arreu del món per tractar temes com el canvi climàtic, la desigualtat de gènere i l’extremisme violent, tot creant vincles entre diferents països d’Europa i del Canadà. Podeu veure què estan fent, si feu clic aquí. Actualment estan preparant activitats i accions locals al voltant de la petjada ecològica dels esplais en fer activitats de turisme o internacionals.
.
Necessiten la participació dels esplais per fer un un recull de rutes realitzades pels Països Catalans per tal de crear un document que les reculli totes i així promoure el turisme local, l’ús no tan freqüent de transports molt contaminants i abaratiment de costos econòmics.
.
Per això, us proposen el següent:
  1. Omplir el document que podeu trobar en format word (.doc) fent clic aquí i en format OpenDocument (.odt) fent clic aquí. que és una graella/plantilla d’una etapa de la ruta local. Copieu i enganxeu totes aquelles que necessiteu. Això ajudarà al projecte però també a altres esplais, ja que poden generar altres rutes a partir de la vostra o, fins i tot, dur a terme la mateixa. Així creixem entre totes!
  2. Enviar el document a internacional@esplac.cat . Podeu enviar tantes rutes com hàgiu fet i com conegueu.
  3. Participar en un sorteig entre tots els esplais que enviïn els documents. Cada plantilla de ruta que envieu comptarà com 1 tiquet pel sorteig. Per exemple: si envieu 2 rutes, tindreu 2 tiquets pel sorteig.

Què sortegem?

  • 1 tenda per l’Esplai
  • 3 packs de 3 inscripcions gratuïtes cadascún per assistir a les Jornades Ambientals d’Esplac que es faran a l’octubre.

També, han creat una enquesta per provar la seva hipòtesi: si el turisme de proximitat fos barat i atractiu, el jovent agafaria menys avions per viatjar. Demanen a tothom que hi participi i omplin l’enquesta per tirar endavant amb el projecte

 

 

Us animeu?

Si teniu dubtes i preguntes, no dubteu en escriure a internacional@esplac.cat.

Amb la col·laboració de: