Els equips de monitores i monitors del Sector Baix Llobregat d’Esplac es trobaran presencialment, el proper diumenge 18 d’abril, per dur a terme la Trobada Formativa. Aquest cop sobre interculturalitat i dinàmiques internes.

En aquesta ocasió, la Trobada Formativa del Sector Baix Llobregat podrà ser de forma presencial, a la casa de colònies Can Rigol de Begues. En aquesta jornada podran gaudir de les següents càpsules formatives de l’Escola Lliure El Sol:

  • Interculturalitat a l’esplai. 
  • Com millorar les dinàmiques internes dels equips. 

Es van decidir aquestes càpsules en el marc d’una reunió de sector, arrel de les necessitats i motivacions de les monitores i monitors dels esplais del Baix Llobregat. 

Amb aquesta acció es pretén:

  • Confiar en la formació continuada com a eina per a la transformació social des de l’educació en el lleure.
  • Afavorir el sentiment de pertinença al sector i la cohesió entre les monis dels diferents esplais. 
  • Vetllar per la participació activa de les membres dels equips.

A més a més, també comptaran amb un espai de formació per compartir experiències de les comissions de gènere dels esplais del sector. Aquesta serà una activitat no mixta on hi podran participar persones no binàries i/o dones. Aquesta iniciativa s’ha incorporat a la trobada degut a que han detectat la necessitat de compartir un espai de cures entre els esplais i, alhora, adquirir eines i recursos. 

Des del Sector Baix Llovregat s’anima a la resta de sectors geogràfics a incorporar aquest espai a les seves trobades i, entre totes, construir espais més segurs.

Aquesta trobada formativa s’ha organitzat seguint les mesures sanitàries per prevenir el contagi de la Covid-19. Es compta amb un protocol Covid-19 que s’ha fet arribar a tots els esplais i a totes les monitores i monitors que s’inscriuen. 

Si ets moni del Sector Baix Llobregat, encara pots inscriure’t! Has de:

  1. Entrar a l’Era i confirmar assistència a l’activitat anomenada “Trobada formativa 3r trimestre”.
  2. Omplir el formulari que us apareixerà en una finestra emergent.