La propera trobada de la Comissió Internacional d’Esplac tindrà lloc el dimarts 5 de setembre, a les 20h a la seu del carrer Avinyó 44 2n de Barcelona.

El setembre és un mes important per a la comi, ja que, tot i que no hi sol haver activitat als esplais, és el moment en què monis, dirigents i internacionalistes en general ens reunim per explicar-nos les aventures estiuenques d’àmbit internacional i comencem a projectar accions per transversalitzar l’internacionalisme durant el curs.

Ens adrecem, doncs, a monis representants d’esplais que hagin fet rutes o intercanvis internacionals, o que hagin participat en campaments, camps de treball o ecoviles a l’estranger per animar-los a venir a compartir la seva experiència i fer-ne una valoració.

Naturalment, també volem convidar els monis que han participat en formacions internacionals durant l’estiu, com són, en aquest cas, l’School of Creativity (Eslovènia) i la Summer School (Alemanya), o en viatges de prospecció sobre el terreny com el que ha fet el grup de treball Creem Llaços (brigades a Israel i Palestina).

L’estiu també sol ser un període en el qual l’IFM-SEI organitza congressos i assemblees. Enguany, s’ha celebrat l’International Committee Meeting a Eslovènia, en què han participat cinc dirigents d’Esplac.

A banda de generar aquest espai de trobada per compartir vivències i fer retorn, discutirem la proposta que va fer l’últim Gran Comitè en referència a fer modificacions en el plantejament de la comi internacional en si.

Com sempre, parlarem d’altres projectes que estan en marxa (Servei de Voluntariat Europeu) o en fase de planificació (properes formacions internacionals i Training Course, IFM Camp 2020…) i entre totes intentarem resoldre els dubtes i les consultes que porteu.

A totes les implicades, interessades i curioses: us hi esperem! Podeu confirmar la vostra assistència a internacional@esplac.cat per rebre l’ordre del dia complet.