L’equip tècnic d’Esplais Catalans ha realitzat la segona tancada del curs al Mas Pujolar (Viladrau) divendres 31 de març i dissabte 1 d’abril. Allà, han compartit dinàmiques i feina durant un dia amb l’Equip de Coordinació, que ha continuat després la seva tancada fins diumenge.

Cap de setmana productiu i ple de dinàmiques a la casa de Mas Pujolar, al Parc Natural del Montseny. El divendres 31 de març, la Secretaria Tècnica (ST) de l’entitat, formada per 19 persones, van realitzar la segona tancada del curs, en què van treballar l’organització de projectes, les diferents tasques de l’equip tècnic i van poder gaudir d’una formació sobre drets dels infants de la mà de Montse López, de l’associació d’educadors i educadores en drets humans Ahead.

Al vespre, es van unir els i les membres de l’Equip de Coordinació, que van compartir sopar i joc de nit amb la ST. El matí de dissabte, tots dos equips barrejats van realitzar dinàmiques per treballar sobre el nou Pla Estratègic i per revisar i debatre sobre les principals accions d’Atenció Personalitzada que Esplac duu a terme amb els esplais.

Després de dinar, l’Equip de Coordinació sense l’equip de treballadores va continuar fins diumenge amb la seva tancada, en què també van avançar en el desenvolupament dels projectes del Pla de Treball aprovats a la darrera Assemblea General Ordinària.

Que res no ens aturi!