Les monitores i monitors del Sector Vallès Occidental es van reunir a l’Horta Alliberada de Sant Cugat per debatre sobre l’ideari dels esplais.

El Sector Vallès Occidental ha celebrat aquest diumenge 19 d’abril una trobada presencial. Hi han participat monitores i monitors dels esplais Sarau, Eixam, Pica-roca, El Piolet i La Fera a l’Horta Alliberada de Sant Cugat. Aquest “Domingueo formatiu” s’ha realitzat després de la Reunió de Sector d’abril, duta a terme al Club Muntanyenc de Sant Cugat. 

L’eix principal d’aquesta trobada ha estat l’ideari. Per això, entre totes les participants s’ha pogut debatre sobre la importància de tenir un ideari a l’esplai, de la coherència entre els valors i les accions i de com podem fer-ne difusió de cara a les famílies i a la ciutadania. 

Finalment, la jornada ha acabat amb un dinar a la fresca i amb jocs i dinàmiques de cohesió per celebrar el retrobament de les monitores i monitors del sector! Ha estat una trobada de monitores dinamitzada per l’EGS (Equip General de Sector) en la qual s’han respectat totes les mesures de seguretat sanitàries.

Si, com el Sector Vallès Occidental, voleu revisar o crear un ideari a l’esplai, recordeu que teniu el recurs “Creació i revisió de l’ideari”. En aquest hi trobareu eines teòriques i pràctiques per acompanyar tot el procés de revisió i/o creació!

Domingueo VallOcc

Domingueo VallOc